Maatwerk

Stucadoren

Om oneffenheden in wanden en plafonds te herstellen is het vlak afpleisteren een veel toegepaste techniek. Hierdoor werken onze specialisten de oneffenheden weg en we zorgen ervoor dat de wand(en) waterpas zijn. Pleisterwerk wordt meestal gebruikt als ondergrond voor alle wandafwerkingen waarbij u kunt denken aan schilderen, sausen en behangen.

Foto-stucadoren

WP_000417

Gevel impregneren

Door een gevel te impregneren zorgen wij ervoor dat de muur geen water meer doorlaat.Impregneren betekent letterlijk het doordringen van een materiaal (de muur) met een andere stof (de impregneer). Impregneren heeft alleen succes als er vocht van buitenaf komt.

Het impregneer dringt door tot in de stenen of hout waarvan de wand is gemaakt. Vervolgens dicht het impregneer materiaal de pori├źn van de muur waardoor er dus geen vocht meer naar binnen kan. Onze specialisten impregneren voor de volgende doeleinden:

  • De gevel waterafstotend maken
  • Schimmelwerend maken
  • Brandvertragend maken
  • Bescherming tegen de zure regen
  • Graffiti werend maken

Onderhoud bestrating

Hartevelt heeft ook als dienst in zijn pakket het reinigen van uw tuinvloer. Door vragen vanuit onze klanten hebben wij dit als extra service in ons pakket genomen. Wij zijn in staat om de meeste bestratingen, houtwerk en vlonders te reinigen.

Na verloop van tijd kan een terras, bestrating en tuinhout verkleuren door vuil uit de lucht, het groeien van onkruid of door weersomstandigheden. Uw terras heeft dan niet meer de uitstraling die u eigenlijk wilt hebben. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat uw ramen, muren en dergelijke na de reiniging er ook weer netjes uit zien.

Docter-van-der-Horst-023

Bent u benieuwd wat D. Hartevelt schilderwerken voor u kan betekenen?