Schilderwerk

Vier Seizoenen Onderhoud

  • Buiten schilderwerk houdt niet op in de winter. Buitenschilderwerk kan in alle seizoenen ook bij lichte vorst. Indien nodig zorgen wij voor klimaatbeheersing, waardoor wij zelf de ideale omstandigheden creëren voor topkwaliteit en duurzaamheid.

Meerjarenplanning

  • Een meerjarenplanning dat de conditie en daarmee de waarde van uw huis optimaliseert, tegen relatief lage kosten. Na een grondige inspectie stellen wij een gedegen onderhoudsplan op dat de basis vormt voor een gespecialiseerde offerte en een operationele planning van de te verrichten werkzaamheden. Zo heeft u een duidelijk inzicht in de kosten en hoeft u zich niet meer te bekommeren over de uitvoering van de werkzaamheden. Dat scheelt u tijd en kosten.

Onze kwaliteiten

Vakkundig 98%
Garantie 95%
Kwaliteit 100%

DSCN0100

11

D. Hartevelt Schilderwerken: Uw winterschilder

Veel mensen hebben de beleving dat het schilderen van je huis in de winter minder goed is dan het schilderen van een huis in de zomer. Dat is vaak een misverstand, want wij zijn in staat met de juiste materialen en onze jarenlange kennis en ervaring, om een woning te schilderen in de winterperiode.

Zelfs bij slecht weer zijn wij in staat om uw huis te schilderen, wij beschikken over onze eigen afschermingsmaterialen waardoor wij in staat zijn om een dusdanig klimaat te creëren om het gewenste afgesproken resultaat te behalen. Of het nu gaat om uw huis, balkon of galerijen, ook voor deze klus zijn wij de juiste partner in de “koude” periode.

Bent u benieuwd wat D. Hartevelt schilderwerken voor u kan betekenen?